Plase insecte tip rulou slide2

PLASE INSECTE TIP RULOU

Răspund nevoii de confort şi soluţii practice pentru locuinţă şi birou

Descriere

Plase insecte tip rulou

Elegante, perfect etanșe, ergonomice și foarte fiabile plasele antiinsecte rămân indiferent de timp sau anotimp aliatul ferestrei deschise fără grijă insectelor. Individuale sau montate în rulouri, plasele tip rulou sigur reprezintă soluția cea mai bună impotriva insectelor.

Plasele de antiinsecte tip rulou răspund nevoii de confort şi soluţii practice pentru locuinţă şi birou, oferă o protecție superioară impotrivă insectelor față de plasele pe balamale. Fiind un produs elegant și ușor de utilizat se încadrează perfect în ansamblul ferestrei unei case moderne.

Componență

Plase insecte tip rulou

Plasa culisează pe ghidaje cu perie pentru etanșare și se rulează prin intermediul unui arc pretensionat.

Caseta este din aluminiu și este plasată la exteriorul ferestrei, cu sistem de prindere pe tâmplărie (perforare în 4-6 puncte), are și un rol de protecție împotriva prafului, ploii sau ninsorii.

Cealaltă componentă importantă a plasei, care contribuie atât la rezistența ei, cat și la aspectul foarte plăcut, este sita din fibra de sticlă ignifugă.

Aceasta este prevazută cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficientă împotriva tuturor insectelor.

Acționare

Plase insecte tip rulou

Se realizează cu șnur, se face pe verticală, caseta fiind montată în partea superioară în poziție orizontală. Dimensiunile sunt până în 2.2 ml pe lățime și până în 2.5 ml pe înalțime, pentru înalțimi de peste 1.4 ml se recomandă folosirea unei frâne care să atenueze acțiunea arcului pretensionat (aceasta se poate achiziționa separat).
În partea inferioară, plasele rulou sunt prevăzute cu perii, care asigură închiderea ermetică.

Acționarea în cazul în care dorești să montezi și rulouri exterioare, poți opta pentru rulouri cu plasa încorporată. De asemenea, în cazul în care ai deja rulouri exterioare montate la ferestre, le poți adăuga plase antiinsecte. Este necesar să știi că plasa tip rulou este singurul tip de plasă care poate fi montat la rulouri.

Recomandare:

Recomandăm opţional echiparea plasei cu frână siliconică. Rolul acestei frâne este de a menține o viteză optimă de ridicare a plasei, astfel încat să nu defecteze mecanismul de acționare. Vă recomandăm să vă adresați cu acest tip de plase atât mediului rezidențial, cât și mediului de afaceri (restaurante, cafenele, hoteluri, pensiuni, spații de birouri etc.). Au o cerere foarte mare, datorită caracteristicilor lor practice și estetice.

Caracteristici

Plase insecte tip rulou

  • Se montează numai la ferestre.

  • Sunt prevăzute cu casetă din aluminiu extrudat, plasată la exteriorul ferestrei.

  • Sita este fabricată din fibra de sticlă ignifugă cu ochiuri foarte fine.

  • În partea inferioară este prevazută cu perii pentru închidere ermetică.

  • Se acționează vertical cu ajutorul unui șnur.

  • Nu sunt prevăzute cu precadru, datorita structurii lor robuste cu cameră de montaj a ghidajelor.

  • Pot fi montate simultan sau ulterior rulourilor exterioare.

  • Opțional, plasa tip rulou poate fi dotată cu frână siliconică, pentru a-i diminua viteza de ridicare și, implicit, pentru a-i crește durata de viață.

  • Nu necesită să fie îndepartată pe perioada iernii, deoarece sita se strange în caseta, unde este protejată de intemperii.

  • Pot avea dimensiuni mari de până la 2200 mm lungime și 2500 mm înălțime.