rulouri exterioare aplicate

ECONOMISIȚI GARANTAT

costuri de încălzire!

CRIOS. Valorile noastre de bază. Convingerile noastre.

EXPERIENȚA CERTIFICATĂ

Experienţa, competenţele şi resursele noastre fac din CRIOS prima alegere pentru clienţi care urmăresc calitatea.

PREȚURI COMPETITIVE

Obiectivul principal și implicit preocupările și eforturile zilnice converg spre obținerea unor prețuri corecte de la fabricile partenere pe care ulterior să le oferim clienților/partenerilor noștri.

suport tehnic

CRIOS oferă suport tehnic de specialitate: remote (la distanță), telefonic sau on-site (deplasare în locația clientului), pentru rezolvarea rapidă a problemelor.

Crios Srl Sibiu oferă soluții premium pentru clienții interesați de, rulouri din aluminiu aplicate pe ferestrele deja montate, rulouri suprapuse tâmplăriei, indiferent că este lemn, pvc sau aluminiu, care urmează să fie montată la construcțiile noi, tâmplărie PVC sau aluminiu cu geam termoizolant plase insecte tip rulou sau plisee, uși glisante din aluminiu & pvc, uși de garaj tip rulou , automatizări.

Producem rulouri din aluminiu aplicate și suprapuse, cu sau fără plasă incorporată, acționate manual sau electric, uși de garaj tip rulou.
Prioritatea noastră este ca produsele pe care le producem/comercializăm/montăm să respecte toate normele de calitate și nu ne îndoim că relația cu noi, fie ca ești revânzător sau client final va fi una reciproc avantajoasă.

Target-ul nostru țintă este realizarea unor parteneriate pe termen lung.