excelentă rigiditate

rezistență

izolare termică și fonică

confort

economie

RULOURI EXTERIOARE APLICATE

RULOURI EXTERIOARE APLICATE

În cca. 2-3 ani poate fi compensată valoarea rulourilor prin economia la energie.

De ce să alegem RULOURI EXTERIOARE aplicate?

Se montează pe ferestrele din pvc, aluminiu, lemn deja montate asigurând o eficientizare termică și fonică, intimitate, siguranță, decor și de ce nu unicitate. Sistemul de rulouri poate fi utilizat în orice situație indiferent dacă este vorba de renovări sau de construcții noi. Întreg sistemul de rulou aplicat este realizat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic sau înfoliat, în funcție de dorința clientului final gama de culori fiind foarte variata.

Designul teșit sau rotunjit, cu covor de lamele perforate sau nu, cu plasă antiinsecte încorporată sau nu, cu acționare manuală, cu manivelă, întrerupător sau cu telecomandă, tipice sau atipice, rulourile rămân provocarea noastră venită din partea dumeavoastră și suntem convinși că avem soluții pentru orice idee.

Este important că înca din faza de proiectare să fie gândit acest lucru.

Economie

ECONOMIE

Pentru a economisi energie în timpul iernii rulourile contribuie cu pana la 30% la pierderile de caldura. Pentru a evita încălzirea excesivă a camerelor vara, utilizarea rulourilor exterioare aplicate din aluminiu este cea mai bună soluție. Temperaturile din încăperi rămân suportabile chiar și în cea mai mare caniculă, reducând consumul de energie al instalației de climatizare considerabil.

RULOURILE EXTERIOARE APLICATE permit o reducere a cheltuielilor cu energia pentru întregul an (pana la 30%) datorită stratului de aer izolator dintre fereastra și rulou, respectiv a spumei izolatoare polyuretan, injectată în lamelele de aluminiu. Rezistenta termica a rulourilor este 0,246 m2 K/W.

În cca. 2-3 ani poate fi compensată valoarea rulourilor prin economia la energie.

CONFORT

În plus, aceste sisteme de RULOURI EXTERIOARE protejează ferestrele de intemperii și obturează complet pătrunderea luminii în încapere (bineînțeles că în cazul unei montări profesionale umbrirea încăperilor – poate ajunge la 100% suprafețele de contact ajung să fie perfect îmbinate).

Contribuie la izolarea fonică excelentă (studiile arată că se poate reduce zgomotul venit din afară cu până la 10 Decibeli)– asigurând liniștea casei, iar utilizarea sistemului de plase insecte tip rulou incorporate în casetă rulourilor oferă un plus de protecţie împotriva insectelor, fără a obstrucţiona pătrunderea luminii naturale şi a aerului.

Sistemul electric asigură confort și siguranță prin metodele sale eficiente. Acționarea poate fi: întrerupător sau telecomandă.

Acționări și accesorii

1
ACȚIONAREA PLASEI
1

Acţionare manuală

1
Acţionare electrică cu buton
1

Acţionare manivelă

1
Acţionare cu telecomandă
1

Acţionare buton

1
Acţionare cu telecomandă
1

Acţionare cu telecomandă

SIGURANȚĂ ȘI INTIMITATE:

O bună configurare a RULOURILOR EXTERIOARE APLICATE, asigură intimitate, precum şi alegerea materialelor potrivite, vă protejează de privirile nedorite ale curioşilor.

Cu toții știm cât de important este să ne protejam locuința și toate bunurile din ea, iar cu ajutorul acestor rulouri exterioare acest lucru este posibil în special la case și locuințele situate la parterul clădirilor.

Lamele din aluminiu, umplute cu spumă poliuretanică asigură o foarte bună protecție împotriva răufacătorilor sau calamităților naturale.

Rulourile antiefracţie vă asigură bunurile împotriva furtului, constituie soluţia ideală care îmbină esteticul cu tehnologia solidă şi durabilă de protecţie a interiorului.