RULOURI EXTERIOARE SUPRAPUSE

Gama coloristică este foarte variată și poate fi încadrată în orice soluție constructivă

RULOURI EXTERIOARE SUPRAPUSE

Gama coloristică este foarte variată și poate fi încadrată în orice soluție constructivă.

Rulouri exterioare suprapuse

Diferă de rulourile exterioare aplicate prin faptul că sunt suprapuse tâmplăriei. Rulourile exterioare suprapuse cu lamele din aluminiu sunt folosite în cazul locuinţelor noi (se montează împreună cu tâmplăria nouă și formează un sistem compact), sau când se înlocuiește tâmplăria existentă.

Deasupra tâmplăriei se fixează cutia şi se montează în golul de fereastă. Ghidajele se montează direct pe tâmplarie. În funcţie de preferinţe, ruloul poate avea şi plasă anti-insecte CRIOS încorporată. De aceea trebuie luată în calcul înălţimea cutiei ruloului care este dimensionată în funcție de înălțimea tâmplăriei.

Accesul în cazul unui service la cutia ruloului exterior suprapus se realizează din interiorul casei, izolarea acestei cutii realizându-se cu o zona în care se introduce polistiren extrudat.

Cutia și ghidajele sunt din PVC, pot fi infoliate în orice nuanța RAL, lamelele sunt din aluminiu injectate cu spumă.
Pot fi echipate cu plasă antiinsecte CRIOS tip rulou, la fel ca și cele aplicate ele putând fi acționate manual, cu manivelă, cu întrerupător sau cu telecomandă.

Gama coloristică este foarte variată și poate fi încadrată în orice soluție constructivă, aceste rulouri exterioare suprapuse sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al clădirii.

Cutia ruloului reprezintă baza pentru orice material de finisaj, drept pentru care, deşi face parte integrantă din faţada clădirii, poate să nu fie vizibilă.

Utilizarea sistemului individual de plase CRIOS oferă un plus de protecţie împotriva insectelor, fără a obstrucţiona pătrunderea luminii naturale şi a aerului.